Material per treballar Matemàtiques i Drons

drone-centreEl poder d’atracció dels drons es pot usar per despertar la curiositat a entendre perquè són com són, com volen i quins sensors usen. Tot plegat, es pot vincular amb les matemàtiques i donar peu a introduir temes i/o veure l’aplicació de temes ja coneguts en aquest context.

A continuació podeu veure el material usat per a fer una sèrie de tallers a Crea Nova. Podeu descarregar les diapositives usades que inclouen fitxes per a que els alumnes realitzin tasques que ajudin a la comprensió dels temes exposats.

Durant els tallers els alumnes van construir el seu propi dron de paper per a poder manipular-lo quan reflexionaven poc a poc sobre els seu moviments. Alguns dels experiments, els van realitzar i notar amb el seu propi cos (ex. moments de força al fer-se rotar mútuament enfilats en cadires giratòries). El treball per parelles fomentava el plantejament d’hipòtesi i la seva argumentació. I, és clar, vam fer volar drons de veritat en més d’una ocasió per observar-los, amb somriures i boques obertes al comprendre més profundament el seu comportament.

A continuació teniu algunes diapositives de la presentació sencera:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: